Touringcar huren Flémalle

 

Touringcar huren Flémalle

Gaat u een dagje of weekendje Flémalle bezoeken? Huur dan een touringcar om in één dag meerdere plekken te kunnen bezichtigen. Flémalle is een gemeente in de provincie Luik, gelegen in het oosten van België. Flémalle bestaat uit verschillende dorpen en gehuchten, waaronder Awirs, Chokier, Flémalle-Grande, Flémalle-Haute, Gleixhe en Ivoz-Ramet. Er zijn verschillende kastelen en kerken te vinden, waaronder het kasteel van Flémalle en de kerk van Saint-Georges in Chokier. Daarnaast zijn er verschillende musea te bezoeken. Naast het culturele erfgoed is Flémalle ook bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Zo zijn er verschillende parken en natuurgebieden te vinden, waaronder het Natuurpark van de Valleien van de Burdinale en de Mehaigne.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Bezienswaardigheden in Flémalle

Als u Flémalle met een touringcar bezoekt, zijn er verschillende evenementen en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bekijken. Hier zijn enkele suggesties om met touringcarverhuur in Flémalle te bezoeken:

  1. Fort Flémalle: Het fort is één van de 12 forten die gebouwd zijn voor de verdediging van de stad Luik. 
  2. Château De La Petite Flémal’: Dit prachtige kasteel dateert uit de 17e eeuw en is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Flémalle.
  3. Prehistomuseum: Dit museum is gewijd aan de prehistorie en biedt een fascinerende kijk op het leven van onze voorouders. Het museum heeft verschillende exposities en een rondleiding is de beste manier om alles te zien. Ook kunt u er deelnemen aan verschillende interactieve activiteiten, wat het erg leuk maakt voor kinderen. 
  4. Park van de Burdinale en Mehaigne-valleien: Dit natuurpark biedt prachtige landschappen en is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes in het park.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Schoolbus, dubbeldekker of partybus huren

Via ikwileengoedkopebushuren.be is het mogelijk om gratis en vrijblijvend in één keer meerdere touringcar offertes aan te vragen. Ook voor andere bussen kunt u voor offertes op de website terecht. Denk bijvoorbeeld aan een schoolbus huren of dubbeldekker huren in Flémalle. 

  • Schoolbus: Een schoolbus is ideaal voor het vervoer van ongeveer één schoolklas. Dit maakt het geweldig voor klassenuitjes, maar ook voor bedrijfsuitjes en dergelijke is een bus van dit formaat perfect. 
  • Dubbeldekker: Een dubbeldekker is een slag groter dan de schoolbus. Als u met meerdere schoolklassen op stap gaat naar bijvoorbeeld een zwembad, dierentuin of attractiepark, is de dubbeldekker ideaal om iedereen tegelijk te vervoeren. 
  • Partybus: Een feestelijke manier om naar een festival te reizen is per partybus. Dit is een bus die speciaal is ingericht en waarbij het mogelijk is om onderweg al een drankje te drinken en te genieten van de muziek.